Det er alltid situasjoner hvor du har lite penger og trenger et lite tillegg før neste lønn. Med et raskt lån har du nå muligheten. Med nye og bedre utviklede systemer har bankene i dag muligheten til å utstede raske lån uten kredittsjekk på dagtid.

Når en bank låner penger til deg som låner, tar de litt risiko. For at banken skal være sikker på at du har muligheten til å betale tilbake lånet du tar, tar de en kredittsjekk. I dag er det ikke mulig å få et raskt lån uten kredittsjekk på grunn av dette og at det er vedtatt en lov som krever at alle norske banker skal ta kredittsjekker.

Kredittkontroll er stedet for å beskytte både deg og banken. Hvis du har lån før, kan det være en god ide å betale ned dette før du tar flere lån. Siden alle banker tar en kredittsjekk, forhindrer dette at du får mer penger når du har ubetalt gjeld. Vi forstår at det er situasjoner der du må ha penger, og du ønsker at denne sikkerhetsmarginen ikke var der, men på lang sikt er dette en fin løsning som kommer alle til gode.

I denne artikkelen vil vi se på raske forbrukslån uten kredittkontroll i Norge, og hvilke alternativer du har når du kommer til denne typen lån. Vi vil også gå nærmere inn på hvordan du kan bruke våre gratis tjenester for å finne det rimeligste lånet.
Derfor bør du bruke norge-finans.com

Vår lange guide gir deg en fin og oversiktlig liste over de forskjellige bankene i Norge. Du kan enkelt se rentene, vilkårene og kravene som de forskjellige bankene stiller deg, slik at du kan velge de som er best for deg og sende inn en ubetinget søknad med noen få tastetrykk.

Når du først begynner å låne er det viktig å finne et lån med gode renter og betalingsbetingelser, det er ikke alltid like lett å gjøre det, siden alle banker sier at de har de beste betingelsene. Men med vår oversikt får du et innblikk i bankverdenen, som du sjelden får ved å undersøke deg selv.

Vi har jobbet hardt for deg slik at du enkelt og raskt kan velge et lån som passer deg og dine krav.
Hva er et raskt lån uten kredittsjekk

Et raskt lån er et forbrukslån, det er ikke en egen lånetype, men snarere en samling av banker som gir lånene raskere sammenlignet med det spesifikke i markedet.

Et raskt lån kan variere fra 5.000 til 500.000 kroner. Beløpet varierer fra hvilken bank du sender søknaden til.

Med vår oversikt kan du finne de bankene som har de raskeste raske lånene som kan betale ned pengene på enten minutt, time eller dag. Før pengene er utbetalt, må selvfølgelig en kredittsjekk utføres, noe som gjør det vanskelig for banken å betale lånet umiddelbart.

Med et raskt lån har du muligheten til å bruke pengene på hva du måtte ønske deg, enten det er å reise, renovere stuen eller kjøpe julegaver er helt opp til deg. I tillegg er det ikke sikret raske lån, noe som betyr at det ikke tas sikkerhet fra banken i denne personlige varen, f.eks. Bilen eller huset.

Uansett bildesikkerhet er det fortsatt like viktig å betale tilbake lånet, om ikke mer. Når det ikke er noen sikkerhet fra bankens side, balanserer de risikoen ved å angi rentene og avgiftene du blir belastet. Dette resulterer i et dyrere lån som må prioriteres på grunn av de ekstra kostnadene som kan påløpe hvis du ikke betaler regningen innen fristen.
Hvem kan få et raskt lån uten kredittsjekk

Et raskt lån er et forbrukslån, så du vil finne de samme kravene her som du ville gjort med et normalt forbrukslån. Kravene som stilles avhenger av hvilken bank du søker i og beløpet du ønsker å låne. Men minstekravene er de samme: Du må være 18 år, ha en fast inntekt, og du kan ikke ha noen betalingsinstruksjoner eller en aktiv inkassovarsel