Ferratum Kredittkort

Ferratum

Ferratum tilbyr små forbrukslån og banktjenester gjennom enkle og 100% digitale løsninger. Ferratum er en pioner innen finansiell teknologi med over 1,9 millioner kunder. Siden 2005 har selskapet utvidet virksomheten til 25 land rundt om i verden. Ferratum Groups hovedkontor ligger i Helsingfors, Finland, og selskapet er notert på Frankfurt Børs ‘Prime Standard-liste. Med sin EU-banklisens og avanserte teknologi, tar Ferratum mål om å være i forkant av den digitale bankrevolusjonen og bygge verdens ledende mobilbank.

Ferratum Bank er en 100% digital bank og er en del av Ferratum Group – en leverandør av bank- og digitale forbrukslån til enkeltpersoner og små bedrifter, distribuert via mobilteknologi.

Selskapet har opplevd en rask utvikling siden oppstarten i 2005 og er i dag representert i 25 markeder med mer enn totalt 2 millioner kunder i Europa, Afrika, Sør- og Nord-Amerika og Asia. Hovedkontoret ligger i Helsingfors, Finland.

Som en pioner innen digital og mobil finansiell teknologi er Ferratum i spissen for den digitale bankrevolusjonen.

Ferratum Mobil Bank ble lansert i 2016 og er en innovativ plattform for mobilbank. Tjenesten er tilgjengelig i fem europeiske markeder.