Ya Bank - Forbrukslån uten sikkerhet

Lånebeløp: 25 000 kr - 500 000 kr
Nedbetalingstid: 1 - 15 år
Alder minst: 20 år

yA Bank tilbyr forskjellige låneløsninger til bruksgjenstander, samt forbrukslån uten sikkerhet. De har en meget praktisk nettbankløsning hvor du til enhver tid har oversikt når du bestemmer deg for å låne penger i form av lån uten sikkerhet. Her kan du sjekke siste fakturaer og innbetalinger og sjekke betingelsene for lånet ditt.


Søke om lån

Lånemuligheter

Hos yA Bank kan du låne maks 500000kr med en maksimal nedbetalingstid på 15 år. De har en praktisk lånekalkulator på sidene sine som gjør at du raskt kan få en oversikt over hvor mye du må betale hver måned avhengig av hvor lang nedbetalingstid du velger, og hvor stort lånebeløp du ønsker.

Om du ønsker betalingsfrihet eller endringer i beløpene må dette vurderes i hvert tilfelle. Du har god oversikt over nedbetalingstiden av forbrukslånet i nettbanken. Husk også å regne med gebyrene når du vurderer lånet. De har månedsgebyret på 65kr, og et etableringsgebyr på 900 kr.

Krav

yA Bank har ikke spesifisert krav på hjemmesidene sine, men de fleste tilbydere av forbrukslån krever at man er minst 20 år og har fast inntekt. Dette for at de skal vite at du er juridisk ansvarlig for lånet du ønsker hos dem.

Annet å vite om långiver

Man kan søke om avdragsfrihet med søknaden her, som kan være en fordel om du har noe trangere økonomi nå enn du vet du har om 1-2 år. Benytt deres lån uten sikkerhet og kjøp det du lenge har ønsket deg. De kan ikke skaffe deg penger på dagen, men straks du er godkjent, tar det ikke lang tid før du får utbetalt pengene.

yA Bank har lån på opptil 500000 kr. Men en meget praktisk nettløsning for du god oversikt over lånet. Dette er et meget praktisk sted å låne penger om man ikke trenger penger på dagen.