Thorn - Lån op til 100.000 kr

Lånebeløp: 10 000 kr - 100 000 kr
Nedbetalingstid: 12 - 72 måneder
Alder minst: 20 år

Thorn privat Finans har tilbudt smålån uten sikkerhet siden 1970 og har løsninger tilpasset det man ønsker lån. De tilbyr praktisk løsninger for deg som vil låne penger som man kan betalingspauser fra uten ekstra gebyr. Her får du lån uten sikkerhet som kan brukes til akkurat det du har behov for.


Søke om lån

Lånemuligheter

Du kan hos Thorn låne opp til 100000kr. Maks tid for nedbetaling er 6 år. De har praktisk lånekalkulator som hjelper deg å bestemme hvor mye du må betale hver måned så du kan finne ut hvor lang nedbetalingstid du bør ha og hvor mye du har råd til å låne.

Med pauselånet de tilbyr kan du selv bestemme når du vil ta en betalingspause på smålånet. Dette kan du gjøre uten ekstra gebyr. Månedsgebyrer og etableringsgebyr varierer mellom de forskjellige lånetypene.

Krav

For å låne hos Thorn må være fylt 20 år. Ellers har de ikke spesifisert noen andre spesifikke krav. Det som generelt bruker å gjelde hos de fleste långivere er at man også har fast inntekt.

Annet å vite om långiver

Dette er en tilbyder som har vært på markedet i over 40 år og har erfaring med lån uten sikkerhet. Har du noen spørsmål før du søker lån hos dem, er det fullt mulig å kontakte kundeservice og få svar på det du lurer på. De garanterer ikke penger på dagen, men du får raskt svar på søknaden og kan raskt få startet prosjektet du ønsker eller kjøpt den nye motorsykkelen du sikler på.

Thorn har lån å tilby på inntil 100000 kr. De har lang erfaring og kan hjelpe deg å finne den mest praktiske løsningen for deg å låne penger av dem. De garanterer ikke penger på dagen, men leverer ganske raskt.