Online24 - Forbrukslån

Lånebeløp: 10 000 kr - 500 000 kr
Nedbetalingstid: opptil 15 år
Alder minst: 25 år

Online24 har etablert seg som en god tilbyder av forbrukslån uten sikkerhet på det norske markedet. De tilbyr deg å låne penger fra dem eller fra andre tilbydere, alt etter hva som passer best for dine behov. I tillegg til at de selv tilbyr lån uten sikkerhet, har de samarbeid med en del andre banker og finansinstitusjoner og hvilken løsning du tilbys avhenger av produktet du velger.


Søke om lån

Lånemuligheter

Hos Online24 kan du låne inntil 500000kr. De tilbyr kredittrammelån opp til 400000. Maks løpetid for lån du tilbys gjennom dem er 15 år. Det er bare å legge inn en søknad og du får raskt vite om du kan få lån og hvor mye du kan få. De har lån som er i form av kredittramme som du kan benytte etter behov og som du vil.

Om det er mulig å utsette avdrag eller redusere avdrag for forbrukslånet må avklares i hvert tilfelle. Men for kredittrammelånene bestemmer du selv hvor mye du betaler inn, så lenge du betaler inn renter og gebyrer hver måned. Månedsgebyret er på 35kr, og de opererer med et etableringsgebyr på inntil 1950 kr, avhengig av størrelsen på lånet.

Krav

Hvilke krav som stilles fra Online24, avhengig av hvem de tilbyr lånet fra. Kravene er ofte at man er over 20 eller 23 år, at man er norsk statsborger og at man har fast inntekt.

Annet å vite om långiver

I tillegg til å tilby lån uten sikkerhet, kan de også tilby kredittrammelån hvor du selv kan bestemme hvor mye du har lånt opp av grensen du er tildelt. De garanterer ikke penger på dagen, men ved å overføre fra kredittramme til DnB-konto, skjer overføringen umiddelbart når rammen er på plass.

Online24 kan tilby deg lån på opptil 500000 kr. Men de skaffer også tilbud på kredittlånerammer hvor du kan låne penger etter hvilket behov du har til enhver tid. Når du først er tildelt denne typen kreditt, kan du overføre penger på dagen til DnB-kontoer.