Nordax Bank - Lån penger uten sikkerhet

Lånebeløp: 10000 kr - 500000 kr
Nedbetalingstid: 1 - 12 år
Alder minst: 23 år

Nordax er en nordisk nisjebank som tilbyr forbrukslån uten sikkerhet og spareløsninger for det nordiske markedet. De fokuserer på kunder som ønsker å låne penger i Norge, Sverige, Danmark og Finland. De tilbyr gode løsninger for lån uten sikkerhet og for å refinansiere smålån og kredittkort. De har kontor i Stockholm og all deres virksomhet drives derfra.


Søke om lån

Lånemuligheter

Hos Nordax har du mulighet til å låne inntil 500000kr. Selv om de krever at du søker med en medlånetaker om du vil låne mer enn 400000. Den maksimale tiden for nedbetaling du kan søke om er 12 år. Med lånekalkulatoren på forsiden kan du sjekke hvor mye du må betale i måneden for den summen du ønsker å låne med den tiden du ønsker å betale det tilbake. Ved å justere mellom beløp og nedbetalingstid kan du finne den månedsinnbetalingen som passer for deg.

Det er mulig å søke om betalingsfrie måneder eller lavere månedsbeløp når du har opparbeidet et kundeforhold hos dem. De kan godta en del justeringer underveis, men forbrukslånet må være nedbetalt innen du fyller 75 år. De har også noen gebyrer du bør huske å ta med i beregningen. Månedsgebyret er på 65kr, og de opererer med et etableringsgebyr på 595 kr.

Krav

Nordax opererer med noen minstekrav for at skal kunne låne hos dem. Du må være fylt 23 år, ha en årsinntekt på minimum 150000 kr, og ha vært folkeregistrert i Norge i minst 3 år. Tilfredsstiller du ikke disse kravene er det liten sjanse for at du kan låne noe hos dem før du passerer dem.

Annet å vite om långiver

Dette er en svensk långiver som gir lån uten sikkerhet til norske personer. Lurer du på noe hos dem, tilbyr de hjelp for å kunne svare på spørsmålene du måtte ha. De bruker et par dager på å gi deg svar på søknaden din. Leter du etter penger på dagen, må du her smøre deg med litt mer tålmodighet.

Nordax tilbyr deg lån på opptil 500000 kr. Ut fra sitt hovedkontor i Sverige forsøker de å hjelpe deg å velge det låneproduktet som passer best for deg når du vil låne penger og ikke er avhengig av penger på dagen.