L'easy - Lån opp til 50 000 kr

Lånebeløp: 5 000 kr - 50 000 kr
Nedbetalingstid: 12 - 60 måneder
Alder minst: 20 år

L’easy driver med utleie av elektronikk og finansieringsløsninger. Tidligere Thorn er en del av L’easy-konsernet etter at de ble kjøpt opp i 2006. De tilbyr småslån uten sikkerhet som kan benyttes til akkurat det du ønsker. Om du ønsker å låne penger til en ny TV, en stereo eller en ny båt, så er det helt opp til deg. Du kan få et lån uten sikkerhet her som du kan benytte som du vil.


Søke om lån

Lånemuligheter

Hos L’easy kan du låne maksimum 50000kr. Lengste nedbetalingstid er er 5 år. Du fyller bare ut søknadsskjemaet deres, og i løpet av 3 timer lover de at de vil kontakte deg. Og før du vet ordet av deg har du tilgang på lånesummen på kontoen din.

Ønsker du tilpasning i etterkant av nedbetaling, må dette vurderes i hvert enkelt tilfelle. Med et smålån fra dem kan du endelig ta deg råd til en ny sofa, eller til å pusse opp stua. De har et månedsgebyr på 45kr, og opererer med etableringsgebyr på 695 kr.

Krav

For å låne hos L’easy må du være fylt 20 år, ha en fast inntekt, og ha vært folkeregistrert i Norge i minst 2 år. Dette er minimumskrav for at de vil kunne tilby deg et lån.

Annet å vite om långiver

Dette er en leverandør som i flere år har tilbudt leie av elektronikkprodukter og hvitevarer, som nå også tilbyr lån uten sikkerhet til det norske markedet. Er du usikker på prosessen kan du finne noen spørsmål og svar på sidene deres, eller du kan kontakte kundeservice og få svar på det du lurer på. De gir deg raskt svar, men lover ikke penger på dagen.

L’easy kan tilby lån opptil 50000 kr. Dette er en praktisk løsning når du trenger penger til en mindre investering og ønsker å låne penger og kan leve med at det ikke er noen garanti for at får penger på dagen.