L’EASY Minilån - Lån 10.000 kr

Lånebeløp: 5 000 kr - 10 000 kr
Nedbetalingstid: 12, 24 eller 36 mdr
Alder minst: 20 år

L’easy minilån samarbeider med L’easy Thorn og tilbyr smålån uten sikkerhet. Med dem kan du låne penger med rask utbetaling for en regning eller hjemmeelektronikk du gjerne skulle hatt i dag. Lån uten sikkerhet av denne typen kan løse kortsiktige og uforutsette utgifter som dukker opp. Eller du kan benytte dem til å kjøpe en ny TV eller et nytt surroundanlegg.


Søke om lån

Lånemuligheter

Hos L’easy minilån kan du få låne opp til 10000 kr i inntil 36 måneder. Når du får en plutselig utgift hvor du trenger penger raskt, kan dette være en løsning for mange. Men husk at dette ikke er billige løsninger. I forhold til et større forbrukslån, er disse lånene ganske kostbare. Se godt over betingelsene slik at du ikke får noen overraskelser.

Om du skulle ha behov for å utsette betalinger eller å endre innbetalingsbeløpet, må et eventuelt vurderes i hvert tilfelle. Med smålån som dette er det ikke sikkert det er lurt å utsette avdrag, da det koster oss raskt en del ekstra i forhold til lånebeløpet. Månedsgebyret hos dem er på 45kr, og etableringsgebyret på 695 kr.

Krav

L’easy minilån gir kun lån til personer som er mer enn 20 år gamle, de må ha fast inntekt og ha vært registrert i folkeregisteret i minst 2 år. En aldersgrense på denne typen lån kan være nødvendig for å kun låne ut penger som er juridisk ansvarlige.

Annet å vite om långiver

L’easy minilån er lån uten sikkerhet for kortsiktige betalingsutfordringer. De tilstreber at du kan få penger på dagen, men ellers overfører de pengene så raskt som mulig ved neste betalingsdag.

L’easy minilån kan la deg låne opptil 10000 kr. Det kan lett skje at det blir behov for å låne penger og også at man trenger penger på dagen. Å benytte et lån som dette er raskt og det betyr at du kan spare en del penger i forhold til å bruke kredittkort, men de er fortsatt kostbare i forhold til vanlige forbrukslån.