Klikklån lån opptil 40 000 kr

Lånebeløp: 5 000 kr - 40 000 kr
Nedbetalingstid: 12 - 72 måneder
Alder minst: 20 år

Klikklån ble opprinnelig skapt i samarbeid med Thorn og tilbyr smålån uten sikkerhet. Når du ønsker å låne penger til en mindre utgift kan dette være alternativet for deg. De tilbyr et godt alternativ for denne typen lån uten sikkerhet når du trenger å løse et mindre innkjøp eller et mindre oppussingsprosjekt.


Søke om lån

Lånemuligheter

Med Klikklån kan du låne opp til 40000 kr i inntil 6 år. Dette kan løse en kortsiktig utfordring. Kanskje har du fått en ekstra stor verkstedregning på bilen som du ikke hadde penger satt til side for. Det kan være mange situasjoner som krever en kortsiktig finansiering av denne typen og også noen hvor du trenger pengene raskt.

Klikklån annonserer ikke med muligheten til å utsette eller endre avdrag på allerede etablerte smålån. Om man skal kunne utsette eller endre må dette tas opp med långiver og de vurderer om det er aktuelt eller ikke. Månedsgebyret hos dem er på 45kr, og de har et etableringsgebyr på 695 kr.

Krav

For å kunne søke om lån hos Klikklån må du oppfylle noen minstekrav. Du må være minst 20 år gammel, ha fast inntekt, og ha vært folkeregistrert i Norge i 2 år. Dette er minimumskrav for å få lån hos dem.

Annet å vite om långiver

Dette er en långiver som ble startet i samarbeid med Thorn for lån uten sikkerhet til de som trenger en mindre sum penger for å løse en prekær situasjon. Her har du mulighet for å få penger på dagen om du søker tidlig på dagen. De reklamerer med at du eventuelt senest får pengene dagen etter.

Hos Klikklån kan du låne opptil 40000 kr. Om du er i en situasjon hvor du trenger å løse plutselige utgifter og trenger å låne penger og i tillegg ønsker penger på dagen, er det stor mulighet for at de klarer å løse dette.