Folkia - låne 1 000 - 20 000 kr

Lånebeløp: 1 000 kr - 20 000 kr
Nedbetalingstid: 12 - 72 måneder
Alder minst: 20 år

Folkia er en del av Folkefinans.no og tilbyr smålån uten sikkerhet. De gir deg mulighet til å låne penger med rask utbetaling for å løse en kortsiktig utfordring. Med denne typen lån uten sikkerhet kan du løse en utfordring som oppstår ved plutselige ekstrautgifter du ikke har regnet med. Lånene er praktisk for akutte problemer, men kan raskt bli dyre om man benytter dem feil.


Søke om lån

Lånemuligheter

Folkia kan låne deg opp til 20000 kr i opptil 12 måneder. Har du fått en plutselig utgift, som for eksempel reparasjonsutgifter på bilen, kan det være en løsning å ta opp et kortsiktig lån av denne typen. Betales dette lånet raskt tilbake, blir det en akseptabel pris for å løse et prekært problem. Men det er lurt å vurdere hvordan man bruker denne typen lån, da de kan bli ekstremt dyre løsninger over lang sikt.

Det er ikke annonsert at det er mulig å endre på, eller utsette, noen avdrag. Men smålån av denne typen bør du planlegge med å betale tilbake så raskt som mulig. Ønsker du å vurdere å utsette eller redusere innbetalinger, bør du sjekke hva det koster først så du er sikker på at du er inneforstått med kostnadene. Månedsgebyret hos dem er på 180kr, og etableringsgebyret på 350 kr.

Krav

Folkia gir kun lån til personer som er over 20 år gamle. Det er flere grunner til at de ønsker en aldersgrense. Både at du skal kunne være juridisk ansvarlig for lånet du tar opp, men også at du gjør en seriøs vurdering av hva slags lån du tar opp.

Annet å vite om långiver

Som en del av Folkefinans.no tilbys lån uten sikkerhet for å løse et kortsiktig pengebehov. Her kan du få penger på dagen om du søker tidlig nok. Ellers vil de betale ut lånet på neste virkedag.

Folkia kan låne deg opptil 20000 kr. Det kan stadig skje at man kommer i en situasjon hvor man får uforutsette utgifter man ikke har spart til, og da kan det være behov for å låne penger og også om du trenger penger på dagen. I dette tilfellet kan et lite kortsiktig lån være en praktisk løsning.