Ferratum - Lån inntil 6000 Kr i 45 dager

Lånebeløp:1 000 kr - 6 000 kr
Nedbetalingstid: 15 - 45 dager
Alder minst: 21 år

Ferratum tilbyr smålån uten sikkerhet enkelt og raskt. Hos dem kan du låne penger med rask utbetaling når du trenger penger. Du søker lån på sidene deres og får raskt svar på sms om du får lånet eller ei. Lån uten sikkerhet er en bra løsning når du trenger penger raskt og kan betale det tilbake innen kort tid


Søke om lån

Lånemuligheter

Ferratum kan låne deg opp til 4000kr (Nye kunder kan låne maks 4000kr, etablerte 6000kr) i inntil 45 dager. Dette er en tilbyder som spesialiserer seg på små lån som du kan betale tilbake innen kort tid. En ypperlig mulighet om du trenger raske cash for å håndtere en uventet utgift. Om du for eksempel ønsker å kjøpe et høytalersett brukt på Finn, trenger man ofte kontanter for å kunne gi et raskt og fristende tilbud for å få selger til å slå til på tilbudet vårt.

Det er ikke å anbefale å utsette tilbakebetaling av denne typen lån da kostnadene er ganske høye i forhold til lånebeløpets størrelse. Denne typen smålån er beregnet å være kortsiktige og kostnadene er tilpasset i forhold tilbakebetalingstiden. Om man skulle øke tilbakebetalingstiden vil høye renter gjøre at lånet kan bli temmelig dyrt. Månedsgebyret er på 65kr, og etableringsgebyret monner til 595 kr.

Krav

For å låne hos Ferratum må du være over 21 år. Med dette ønsker de å oppnå at lånesøker skal være juridisk ansvarlig for lånet og ønsker derfor å ha denne aldersgrensen.

Annet å vite om långiver

Med Ferratum kan du levere søknad på lån uten sikkerhet når du trenger et lite pengebeløp beløp raskt. De kan tilby penger på dagen om du får svaret tidlig nok på dagen.

Ferratum kan tilby deg å låne inntil 4000 kr eller til 6000 kr om du allerede er kunde hos dem. Når du ønsker å låne penger raskt, kan du få penger på dagen hos denne tilbyderen.