CompareKing - Lån inntil 500 000 kr

Lånebeløp: 5 000 kr - 500 000 kr
Nedbetalingstid: 1 - 15 år
Alder minst: 20 år

CompareKing er en låneformidler for forbrukslån uten sikkerhet, smålån og kredittkort. Deres samarbeidspartnere er Ya Bank, BB Finans, Svea Finans, Bluestep Finans, Folkefinans og AS Financiering. De tilbyr norske kunder å låne penger via sine samarbeidspartnere. Du mottar flere tilbud for lån uten sikkerhet og du velger selv hvilket tilbud du benytter.


Søke om lån

Lånemuligheter

Hos CompareKing kan du søke om lån på inntil 500000kr. Du kan velge hva slags nedbetalingstid du ønsker, men maksimum er 12 år. De har en lånekalkulator på forsiden hvor du kan se hva slags månedsbeløp du får ved forskjellige lånebeløp i forhold til forskjellig nedbetalingstid.

De tilbyr en bestemt nedbetalingstid for forbrukslånet. Det kan være mulig med utsettelser eller endring av nedbetalingstid, men dette er ikke noe som er forhåndsklarert. Dette må de eventuelt vurdere i hvert enkelt tilfelle.

Krav

CompareKing selv stiller ikke krav til lånet du blir tilbudt. Disse kravene vil være spesifisert av tilbyder og følge deres reglement. De forskjellige tilbyderne kan ha forskjellige regler for hva kravene er. Krav man kan forvente fra tilbyderne er at man har fast inntekt og at man er eldre enn 21 år, noen setter også kravet til 23.

Annet å vite om långiver

Ved å benytte et firma til å formidle søknader for lån uten sikkerhet kan du få tilbud fra flere steder og kan velge det tilbudet som passer deg best. De tilbyr ikke penger på dagen, men kan skaffe deg et godt tilbud som du vil bli fornøyd med.

CompareKing formidler lånetilbud fra andre finansinstitusjoner for inntil 500000 kr. Du sender inn søknaden ett sted når du ønsker å låne penger og får svar fra flere tilbydere. Tilbyderne de her skaffer deg tilbud fra vil gi deg gode tilbud men de har ikke avtaler med tilbydere som skaffer penger på dagen.