Bank Norwegian Forbrukslån på dagen

Lånebeløp: 5 000 kr - 500 000 kr
Nedbetalingstid: inntil 15 år
Alder minst: 23 år

Bank Norwegian eies delvis av Norwegian Air Shuttle ASA og er en norsk bank som tilbyr lån, kredittkort og banktjenester og forbrukslån uten sikkerhet. De tilbyr å låne penger til refinansiering av smålån, eller til hva enn du trenger penger til. Deres lån uten sikkerhet har gode betingelser.


Søke om lån

Lånemuligheter

Bank Norwegian tilbyr lån på opp til 500000kr og du kan få nedbetalingstid på hele 15 år. Alt du behøver å gjøre for å søke er å logge deg inn på nettsidene og fylle ut en lånesøknad. Du får svar umiddelbart og vil så få tilsendt de nødvendige dokumenter som kan signeres elektronisk. Med bankID på mobilen, eller vanlig bankID, får du signert søknaden raskt.

Om du trenger betalingsutsettelser eller reduksjon av månedsbeløp, må dette eventuelt vurderes i hvert tilfelle. Dette forbrukslånet kan du benytte til hva du vil. Om det er for å pusse opp huset eller for å kjøpe ny bil. Du må regne m månedsgebyr på 30kr, og de opererer med et oppstartsgebyr på 950 kr.

Krav

Bank Norwegian har noen minimumskrav for å låne hos dem. Du må være norsk statsborger og du må ha liknet inntekt. Tilfredsstiller du disse kravene er det bare å søke og du vil bli vurdert i forhold til inntekt og kredittscore.

Annet å vite om långiver

Selskapet var starta med backing fra flyselskapet Norwegian for å gi lån uten sikkerhet til norske statsborgere. De kan ikke betale ut penger på dagen, men så snart du har signert tilbudet, tar det ikke lang tid før pengene er på konto.

Hos Bank Norwegian kan du få lån på opptil 500000 kr. Når du har et større prosjekt på gang, eller du ønsker å kjøpe motorsykkel eller bobil kan du søke om å låne penger hos dem så lenge du ikke har behov for penger på dagen.