5 Fordeler av hurtiglån – Låne penger – Smålån – Forbrukslån uten sikkerhet
Hvem hurtiglån er ment for
March 5, 2016
Umiddelbart godkjent lønningslån
April 6, 2016

Når du trenger rask tilgang på penger er ofte hurtiglån ett av de beste alternativene for deg. Sammenlignet med andre typer kreditt, har de flere fordeler som du rett og slett ikke kan få andre steder. Her er fem fordeler ved hurtiglån sammenlignet til andre kredittyper.

  1. Hurtighet

En av de største fordelene til hurtiglån er hvor raskt du får dem. Du kan bestemme deg for at du trenger penger i dag, gå til en hurtiglåntilbyder eller søke på nett, og ha penger å bruke innen en time i noen tilfeller. Dette er rett og slett ikke tilfelle med andre typer kreditt. For eksempel, hvis du ville skaffe deg kredittkort, hadde du vært nødt til å søke, la kredittkortselskapet fastsette om du er kredittverdig, og så måtte søknaden innvilges før du fikk et kredittkort i posten.

  1. Lett å kvalifisere seg for

En annen stor fordel av å bruke hurtiglån er at de er lette å kvalifisere for. Du trenger ikke perfekt kredittverdighet for å få denne typen lån. De fleste hurtiglånaktørene trenger bare å vite om du har jobb og om du tjener så mye penger hver måned. Jovisst, de gjør noen kontroller, men de er først og fremst interessert i å vite om du har penger til å betale lånet tilbake. Oppfyller du disse kvalifikasjonene kan du vanligvis få pengene dine. Med andre typer kreditt må du ha god kredittverdighet før du kan godkjennes, og tiden det tar for å få denne godkjennelsen er ofte veldig upraktisk når du er i økonomisk krise.

  1. Du får penger å bruke

Med et hurtiglån får du faktisk penger du kan bruke med en gang på hva som helst. Til sammenligning, med kredittkort, får du tilgang på kreditt, men du får ikke alt i kontanter. For eksempel, hvis kortet har en 10.000-grense kan du kanskje bare ta ut 2.000 i kontanter. Med et hurtiglån får du penger du kan bruke med en gang på hva du vil.

  1. Fleksibilitet

En annen fordel med hurtiglån er fleksibiliteten. Du kan få pengene og bruke dem slik du ønsker uten begrensninger. Med andre typer lån er ikke dette tilfelle. For eksempel, hvis du tar ut hus- eller billån vil du være nødt til å bruke pengene på hus eller bil.

  1. Bekvemmelighet

Hurtiglåntilbydere er vanligvis veldig enkle å ha med å gjøre. De har praktiske åpningstider som er mer fleksible enn de en bank vanligvis har. For eksempel holder de kanskje åpent til klokken åtte om kvelden så du kan komme innom, ha e-post og telefonsupport og noen har til og med live chat. Dette gjør det lett for deg å få hurtiglån, og enda lettere å betale tilbake avdragene i tide.